Mittfältet Finn T, Jens A, Petter J, och Mats Lu.
På topp denna gång Jompa E med Mackan L.
Bänken Vojkan N, Tobbe L, Tommy J, C-M L, och födelsebarnet 19 år gamle Taffi...
Varningar till Roger, Nikki och Tobbe.

Innan matchen var jag "lite" orolig när vi inte hade tillgång till försvarsspelarna, Pontus, Andreas, William och Klas, och sen när Eric fick lämna sent återbud kändes det "halvkymigt".
Men i gengäld hade vi tillbaka Raman och Lunkan.
Vi startade matchen optimistiskt, Nikki sköt ett hårt skott en bra bit utanför straffområdet, Lundberg fångade upp bollen, sköt mot närmsta stolpe, målvakten hade stora problem att rädda den, då hade det bara gått två min. Efter ca. tio min. spel hade Jompa en chans då målis var utanför målet, men lobbskottet träffade inte mål.
Vi rullade boll riktigt bra, inga slagna chansbollar, utan de flesta med mening och rätt address.
1-0 kom i 15:e min. Petter fann Mackan med en bra passning, Mackan vände och vred åt båda håll, deras försvarare var rätt "uppkollrad" därefter smekte Mackan upp bollen lugnt och behärskat i nättaket.
Fem min. senare gör Jompa 2-0 eftet pass från Lundberg, men innan dess hade Mackan snurrat med några av deras försvarare rätt ordentligt.
Vi "äger" nu matchen, men vid ett märkligt försök till brytning av Nikki... så kom bollen ut på v.kanten, killen får avancera rätt enkelt in i straffområdet och får på en bra träff efter marken, Eskil hinner ned och räddar men bollen rullar ändå in vid bortre stolpen.
Har jag skrivit tidigare om ONÖDIGA mål??!!....
Vi fortsatte dock att skapa chanser, då vi inte började paniksparka bort bollen, och fem min. innan pausvilan gjorde Lundberg behärskat 3-1 då han kom in med fart från vänster och slog bollen behärskat i nätet, förarbetet var strålande än en gång av Mackan, men det var Jompa som lade fram passet till Lundberg.
Andra halvlek startade som den första, vi anföll och redan efter EN minut gör Jompa 4-1 på en bra slagen passning från Finn, deras målvakt tyckte att Jompa tog med sig bollen med handen och blev varnad av domaren, själv såg jag inte händelsen, men som målvakt ser man väldigt mycket, det vet jag av erfarenhet.
Vi fortsatte att dominera spelet med lugna uppspel från Raman och Lunkan via duktiga passningspelare som Tommy och Jens.
5-1 kom efter en timmas spel,Taffi passade (eller vad ett lobbförsök på mål) Jompa gjorde hursomhelst målet.
Strax efter hade Taffi en jättechans att göra sitt första mål, men han var offside vid tillfället.
Styrsö som inte skapat några direkta målchanser, endast en del inlägg där Eskil var RIKTIGT bra med på, började ta över alltmer av spelet, men chanserna var väldigt få. PUSHERS gick runt på hela bänken sista halvan av andra halvlek. Segern var hur rättvis som helst, Styrsö kom definitivt inte upp i sin rätta klass, men det beror ju också på att vi inte tillät dem det.
Många var bra idag, men den STABILITETEN vi fick med Raman och Lunkan i Laget har vi saknat tidigare, ser VERKLIGEN framåt kommande matcher mot bl.a. Tynnered nästa fredag.